Camp Thunderbird, Bemidji, Minnesota

2012. június 16., szombat

Napsütötte jókedv! :) (6.nap)

Finally, meleg reggelre ébredtünk. Már reggel is kibújt a napocska a felhők közül. AZ én kedve is jobb lett. :) Picit késve indultunk el a konyha felé, mivel még a buli hatása rajtunk volt, nem bírtunk magunkhoz térni. De szerencsére nem maradtunk le sokmindenről, mivel mire beértünk a konyhába a az aranyos nénikék, s Leslie nevetgélve kávéztak, majd aztán mi is kedvet kaptunk, s odaültünk hozzájuk. Majd aztán még egy kis plusszal álltunk a munkánkhoz. :)

Reggeli és meló után, nem bírtunk ellenállni a napsütésnek, kifeküdtünk a tópartra picit napozni, a többiek labdáztak, játszottak, páran a gyerekeket várva elkészítik a tábort, a tópartot, az egyéb ezsköz¨ket teszik rendben. Majd elaludtunk a parton, de sajna olyan 2 óra múlva vissza kellett mennünk.

Addigra már megérkezett Jasmin is meg Michael. Ma az olasz macsónknak kivételesen jó kedve volt, nagyokat nevettünk, elmeséltem nekik, hogy nálunk a cookie mit jelent, csak az írás más. :) Majd csinált nekünk strawberry shake-t (eper-shake). Nagyon fincsi volt, mint anyukámé. :) 

Mellesleg rájöttünk, hogy nincsenek rossz kaják, finomakat esznek, van választék, mindig van gyümölcs és zöldség is az asztalon, csak olyan fura kombinációkban, s azért hiányzik a meleg étel. 

Mondjuk Michael vacsorára mindig összeüt valami finomat és meleget is. Beszélgettünk vele Szlovákiáról is meg Magyarországról, ő tudta, hogy hol helyezkednek el. Juppííí!!! :) De hát ő ugye nem is amcsi, mondta, hogy ´ezek bolondok´:) nem tudják mi a lasagne. :) Megmutattam neki a neten az olaszok mállását az EB-n, picit megijedt, hogy a 3. helyen vannak a csoportban. :) 

Ebéd és vacsi között picit kimentünk röpizni a foci-pályára, fuuu, alig bírtuk ki  napon, picit le is sültem szerintem. Most így utólag belegondolva, lehet, hogy a tóba kellett volna mennem. :) Csak mielőtt bemegyek kell csinálnom egy úszás-tesztet, hogy lássák, hogy nem vagyok analfabéta a vízben. :) 

Este, vacsi után elmentünk a fiú-táborba, ott volt egy talent show, amolyan csillag születik, jókat röhögtünk előadásokon. :) S bejelentette a főnök, Michael, ( a felesége Tracy) hogy a nyáron használhatjuk mi is a vízisít!! :))) Hurrá, alig várom, hogy kipróbálhassam, hátha megtetszik majd. :)

Azt is megtudtam, hogy a tábor fiú részlege már 66 éves, még a lány tábor 43 körüli, az ebédnél egy nő mellett ültem, aki már 10 éves korától járt táborozni ide, s most pedig ott dolgozik a camp-shopban (tábor üzlete) Itt a társalgóban közel minden évből vannak tablók kitéve, azon mutogatta magát, aranyos volt. :)

Hétfőtől 280an leszünk a (lány)táborban, fuuu, de állítólag nem mindig lesznek itt a gyerekek, az idősebbek 6 hetes túrára kimennek a tábor területéről, a fiatalabbak 2 hétre, s így tovább, korcsoport szerint. Valamilyen szinten már várom a gyerkőcöket, hátha még nagyobb életet hoznak a táborba, s hozzák magukkal a jó időt (mivel ma, szombaton, ismét hideg van....de majd ezt leírom. :))

Puszi, pá!! :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése