Camp Thunderbird, Bemidji, Minnesota

2012. június 27., szerda

Egy igazi napos day off!!! Még sok ilyet :)

Üdvözlök Mindenkit, sziasztok!

Újra itt! :) A vasárnap kb. úgy telt el, mint a többi nap. Munkával, nevetéssel. S tudtuk, hogy másnap, azaz hétfőn szabadnapot kapunk. :) Valamint olyan lehetőséget kínáltak fel, hogy ha hétfőn ketten bemegyünk segíteni a reggelinél, akkor kedden csak ebéddel kezdődik a meló. A másik kettő, aki nem megy be, annak szabad az egész hétfő, s hźza reggeltől-estig kedden. 

Én, s Dani bevállaltuk a hétfőt, tudtuk, hogy nehéz lesz elvgezni, azt a melót, amit eddig négyen szoktunk, méghozzá időhöz is voltunk köve, mivel a kisbusz 10kor indult a városba, elméletileg kettőnkkel is. :) A megterítés sima ügy volt, s két asztallal kevesebb gyerek! :) De aztán a mosogatásnál kezdtem beparázni, hogy nem sikerül 10re végeznünk. Nagyon gyors tempót diktáltunk magunknak, szerencsére egyik néni, Pam is besegített, amikor is 9 körül megjelentetk a többiek, jöttek nekünk segíteni. Újra együtt a 6os team, megállíthatatlanok voltunk, sőt engem meg Danit el is engedtek, hogy el tudjunk 10re készülődni! :) Nagyon jól esett ez Tölük, aranyosak voltak. És még a fönök, Michael is bejött hozzánk, s mondta, hogy majd elvisz motorcsónakozni a tóra! :) Már alig várom!

10 után el is indultunk, végre igazi nyárias idő, élveztük minden percét. Először bementünk egy szuvenírboltba, majd üzletekbe, ökörködtünk, aztán egy nagyon szépen kiépített, tiszta, homokos tópartra mentünk, ami egyben a Diamond Point Parknál helyezkedik el. Jó kis hely volt, s a víz hőmérséklete is megengedte, hogy egy picit megmártózzunk benne. Beszélgettünk, pihentünk, napoztunk, olvastunk..csak élveztük a nyarat, a szabadnapot, a konyha- és gyerekmentes délutánt, a semmittevést. :) 

Jól le égtem, ezért a nevetés tárgya is voltam pár percig! :) Olyan 5ig, 6ig el is voltunk a parton, majd kezdtünk fázni, ahogy ment le a napocska. Elindultunk visszefele, fél 10kor jöttek értünk, addig még elmentünk ettünk valamit. S átsétáltunk egy hídon, a Bemidji tóra kitűnő kilátásunk volt (ígérem, hogy már töltöm a képeket is)  S állítóleg ez a tó is egyike azoknak, méghozzá a legészakibb, amelyek táplálják Észak-Amerika legosszabb folyóját a Mississippi-folyót. Sokat nevettünk, ökörködtünk, fotóztunk. S nagyon gyorsan el is ment a nap. Megjöttek értünk, indulás vissza a táborba. Zuhi, majd bekenettem a vörös hátam, s mehettünk aludni. Tényleg jó nap volt. DE majd meséljenek a képek!

2 megjegyzés: