Camp Thunderbird, Bemidji, Minnesota

2012. június 17., vasárnap

Borús szombat! :/ (7.nap)

Az a gond, hogy nem igazán tudok másról írni, mint az időjárásról és a kajákról! :) Ezt már próbálom hanyagolni, mert nem akarlak ezekkel untatni. Ha csak tényleg nem valami különlegességet kapnánk, azt akkor leírom. :) 

Sajna ismét hidegebb időre ébredtünk, azt terveztük, hogy elmegyünk megcsináljuk az úszás-tesztet, mert az nélkül (elméletileg) nem engednek be a tóba. Ez nem jött össze. :/ Szóval várjuk a jó időt, hogy ezt majd bepótolhassuk. 

Tegnap találkoztunk az egész tábor tulajdonosával, vagyis Tracy anyukájával, Carol-lal, aki egy idősebb néni, s van egy szép háza a tábor területén. Beszélgettünk vele, van egy  szép szürke vizslája, s megdicsérte az angolunkat is, jól esett, ilyet még egyik amcsitól sem hallottunk. Nagyon aranyos néni, remélem majd többször lesz alkalmunk vele beszélgetni.

Vacsira Michael ismét valami fonomsággal lepte meg a tábort, pesztós olasz tészta, nyamii!! :) Szóval a meló után elmentünk picit mozogni, teniszeztünk,(legalábbis próbálkoztunk 2 órán keresztül), ugyanis 3 teniszpálya található a táborban, s a kabinunkban Rubint Rékáztunk! Berezgett az egész vityilló! :) Vicces volt, de laglább picit átmozgattuk magunkat. Már nagyon fáradtak voltunk, szóval zuhi, s alvás! :)

2 megjegyzés:

  1. Az olasz szakácsotok miatt egész nyáron irigyelni foglak benneteket :)

    VálaszTörlés
  2. Mi is nagyoon imádjuk őt, nélküle nem lenne az igazi!! :))

    VálaszTörlés