Camp Thunderbird, Bemidji, Minnesota

2012. július 1., vasárnap

A hét második felének rövid összefoglalása! 21.nap

Üdvözlet! :)

Szóval keddi napomat leírtam, igaz röviden, de megvan! :) Szerdairól sem tudok sokat írni, nagyon fáradt voltam, ezért a kedvem is picit alábhagyott, ahogy csütörtök¨n is. Valamilyen szinten érthető a napi 6-7órás alvások után. Nekem, aki a 12 óra után érzi kipihentnek magát! :) S ezt már három hete húzom, de nem sokáig....:)

Szóval szerdán nem történt semmi különös, a csütörtöki nap, az egy special day volt, ami azon a napon édesség napt jelentett. Reggelire édesség, vagyis tejszínhabos(-babos) palacsinta, meg a lekvár, meg a nem is tudom mi. Akkor délben hasábburgonya (végre!) krokodilos husi-falatkákkal meg valami süti! :) Vacsira pedig pasta (természetesen olasz-módra) s utána fagylalt, amit meg lehetett fullozni: M&M-es cukorkákkal, karamellel, színes díszítő cukorkákkal,  tejszínhabbal, csokival....

Egész evés alatt zenét bömböltettek, majd azzal fejezeték be az étkezést, hogy táncoltak, ugráltak, a kislányok sikították a mai slágerektől kezdve egészen a Spice Girls-ön keresztül Backstreet Boys-ig minden számot. Nagyon nagy vidámság volt, s közben pedig egész nap színes ruhákban járkáltak, bohóc-viselet, meg miegymás. 

A konyhások munkáját azzal szokták meghálálni, hogy kitapsolnak bennünket a konyhából, s énekelnek nekünk, pl. a We love kitchen staff (szeretjük a konyhásokat) c. számot! Nagyon aranyosak, ez mindig jól esik nekünk! :) S ez aznap sem történt másként!

Aztán a pénteki napban se volt semmi különös, a fáradtságon és a melón kívül, talán annyi, hogy kimentünk a stégre napozni, először voltam ott. Sajna a vízbe nem mentüunk be, mert elég hideg volt, de jót aludtunk a friss levegön.

Tervezzük azt is a többiekkel, hogy már valamikor sütünk lángost a többieknek, sőt Annát már meg is kérték, hogy ö csináljon valamit az este 10 órakor!!!! kezdődő snackre. Ő elfogadta, de mondta, hogy nem csokisat, mert abból már elég volt, szóval remélhetőleg valami mákosat vagy diósat sütünk majd. :) Azért őt kérték meg, mert már egyik csajnak a szülinapjára sütött epres tortát, s az elnyerte mindenki tetszését. :)  Szóval simán lehet művészkedni a konyhában, csak sajna a hozzávalókkal van probléma! De addig nem megyek el innen, míg vagy magyar-napot nem csinálunk, vagy legalább lángost! :)

Aztán még a héten sikerült lefoglalnunk minden egyes városban a szállást, elég jókat találtunk, nagyszerű áron, szóval örülünk neki! :) 

Már várom a hétfőt, ugyanis hétfőtől takarítani fogok, ami napi 3 órás munkát jelent, s akkor csinálom meg, amikor akarom, szóval minimum 11ig alvás lesz! :P

Morcival (vagyis az olasz macsónkkal) minden rendben, most nagyon örül, hogy az olaszok az EB fináléjában vannak. Megígértettem vele, hogy ha nyernek, akkor csinál nekünk tiramisut! Yummy!! :)  Sokat viccelődünk vele, ő lett a kedvenc, az biztos! :) Hatalmas arc.

Na zárszóként Hajrá Italy!!! :))

Jó éjt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése