Camp Thunderbird, Bemidji, Minnesota

2012. július 16., hétfő

36. nap - Vasárnap

Hát sziasztok!

Újra itt!! Tegnap ismételten volt egy szabadnapunk, s megint a tópartra mentünk, jól leégtem, de szuper volt, az időjárás és a víz is kellemes. :) Előtte elmentünk egy üzletbe, Target, hatalmas, s telis tele van mindennel, szuper jó ruhákkal, cipőkkel, élelmiszer, kozmetika, minden, amit csak szeretnél. Majd oda vissza kell mennünk. Aztán onnan városi közlekedéssel mentünk a strandra. Itt úgy néz ki a városi busz, mint a taxi. Fel kell őket hívni, hogy itt szeretném, ha felvennének, meg kérdezik, hogy ekkor vagy akkor (ugyanis tudja, hogy kb. mikor fog ott járni) mi kiválasztjuk, s már ott is van. Ez egy kisbusz, felszálltunk, kifizettük, s mehettünk is. Aranyos volt a sofőr, kérdezgetett ő is, hogy honnan vagyunk...meg a szokásos kíváncsiskodás, volt a buszon egy néni is, szóval nem volt tömve, ugyanis mindenkinek kocsija van. A nénit konkrétan a háza előtt raktuk ki. Szép ´kis´ házikó volt. Utána  bennünket is elvitt a strandra.sokat tartózkodtunk vízben, s még menyasszonynak-vőlegénynek is integettünk a vízből, ugyanis arra hajókáztak a rengeteg  koszorúslánnyal meg a (nem tudom, hogy hogyan nevezik) fiúnak a barátaival (ahogy az amcsi filmekben látni) Szóval a kisebb hajón pezsgőztek, integettek. Aranyosak voltak. :) Meg utána volt egy kisebb röhögőgörcsünk is.:))) Estefelé még elmentünk a Mekibe, aztán vártuk a kisbuszt, aki értünk jött, egy órácska késéssel, de azért megérkezett. Tervezzük, hogy a következő szabadnapon, ami pénteken lesz kölcs¨nzünk biciklit, s körbejárjuk a környéket, nagyon jó lenne. :)

Ezenkívül ma (vasárnap) elhagyták a gyerekek, akik 4 hétre jöttek, a tábort. Ma délután jönnek az újak! Pár felügyelő is elment, olyan 8an talán, mert még csak kezdők és fiatalok voltak (16-17 évesek), s helyettük is jönnek újak. :) Pénteken volt egy kisebb búcsú vacsora, jó volt a kaja, s volt TIRAMISU is,  nagyon nyami volt!

Gondolom észrevettétek, hogy kevesebbet írok, mint eddig. Ez azért van, mivel eléggé monotonná váltak mindennapjaink, szinte dolgozunk, eszünk, alszunk, szóval csak akkor jelentkezem majd, ha valami érdekes is történik, hogy ne nagyon legyen unalmas az olvasgatás. 

Holnap pedig lehet fog is valami ilyen történni, mivel végre megcsinálom az úszás-tesztem, aztán elvisznek vizisízni, meg ilyenek....azt mindenképp leírom, hogy milyen volt!

Addig is
Puszi, pá!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése