Camp Thunderbird, Bemidji, Minnesota

2012. július 10., kedd

Parents weekend!!! NEVER AGAIN!!

Eljött ´várva várt´ szombat, vagyis reggeli után érkeztek a szülők. Korábban keltek, akik a konyhán voltak azért, mert nekik plusz munkát adtak az étkezőben: a !falat! letisztítani, a lámpákat, s a rengeteg tablót. Érdekes, eddig szokatlan feladatokat ezek. Nagy volt rajtuk a nyomás, az öregasszonyok is nagyon be voltak zsongva és idegelve. Szóval igen, s ebédre annyi ételt akartak feltálalni, mint pl. három napi ebédre adnak. Azt talán eddig nem írtam, hogy itt az ebéd nagyon ritkán főtt étel, inkább szendvicseket vagy valami gyorskaját adnak. Most is azt tálaltak fel, sok szalámi, sonka, zöldséggel, finom tojásos-majonézes saláta, tonhal saláta....VOLT HAGYMA, végre, de ahogy Dani mondta: ´Ha papírra rajzolnék hagymát, s azt kivágnám, annak is jobban hagyma íze lett volna.´ :) Szóval ennyit a hagymáról. 


Nekünk, takarítóknak annyi volt a feladatunk, hogy a zuhanyzókat, wc-helyiségeket kétszer kellett kitakarítani, persze tök feleslegesnek tartottuk, ezért csak ahol koszt találtunk, ott csinágattunk valamit! ;D Aztán ebédnél meg vacsinál is segítettünk a konyhán. Szerencsére ebédnél papírtányérok voltak, szóval nem volt sok meló, vacsira pedig már a szülők elmentek! Szóval jó volt, s mozgalmas is! :)Most, mivel a gyerekek ezen a héten már mennek haza, legalábbis sokan közülük, ezért úgy tudtuk megoldani a szabadnapot, hogy ketté kellett osztani a már megszokott csapatot, 6an vagyunk, s 3-3!! Ez sem a szabadnapot illetően, sem a munkanapot illetően nem bizonyult jó ötletnek!


Vasárnap mi mentünk, vagyis a szülői hétvége másik napját megúsztunk, viszont ezzel hárman birkóztak meg. :/ Jól éreztük magunkat, persze sokat gondoltunk a csapat másik felére. Ismét Bemidjibe mentünk, mert hová máshova szabadnapkor. S egy újabb strandra, mivel a Diamond Point Park-i strandot bezárták a vihar után. Mondjuk ilyen állapotok uralkodnak ott, tehát nem csodálkoztunk: 




Kitettek bennünket kisbusszal a már általam, legalábbis képen bemutatott kék tehenes-emberkés-szobros parkban. Mindig ott tesznek ki, s vesznek fel. Aztán bementünk egy szuvenír boltba, ahol vettem többek között egy hűtőmágnest, méghozzá Bemidji-set, mivel mi gyűjtjük ezeket otthon, szóval megy a hűtőre, a többi közé. :) Aztán mentünk egy közeli benzinkútra, ahol a melegre való tekintettel sört akartunk venni, meg vettünk energiaitalt is. Kaján azért nem gondolkodtunk, mert tanulva az előző szabadnapokból, szépen előző nap készítettünk magunknak szendvicseket, meg ki akarták dobni a konyhán a chipset, s azt is elkértük, majd elpakoltuk. :) Nagyba nézegettük a söröket (csak 3,2%osak) s azt mondja nekünk az elárusítónő, hogy délig nem vehetünk. :O Hát ezen elcsodálkoztunk, hogy miért is?! S úgy döntöttük, hogy azt az egy órát kivárjuk. Így, ni:


Gyorsan elszórakoztuk az egy órácskát, majd visszementünk, s megvettük  söreinket! :) S elindultunk a strandra, szép volt, s jó sokan is voltak, főleg családok, a vasárnapra való tekintettel ott sütögettek, szórakoztak, fürödtek:




Mivel én még nem vagyok 21! :/ plusz utcán, tereken....nem ihatunk ezért picit elbújtunk a nyilvánosság elől, hogy tudjunk sörözni. (Sajnos itt  népek is képesek a másikat feljelenteni, még azért is ha valaki nyilvánosan iszik). Búvóhely:






Innen szépen be tudtunk menni a tóba is, szóval nem volt probléma! :) Nagyon sokat beszélgettünk, nevettünk, szuper, nyugodt kis szabadnap volt. A víz hőmérséklete isteni volt, szereztünk két felfújhatós labdát is, egyiket  víz vitte, s Dani kihozta, a másikat meg én találtam :) :DDD Szóval nagyon adta! Íme bolondozásaink egyik szüleménye:






Sokáig ott voltunk, majd mikor már pakoltunk, hogy elmegyünk, estére eszünk egy szendvicset a Subwayben. Kit láttak szemeink? :) Hát Karcsit, a gondnokot, a táborból!! Fuuuu, valamit játszottak a többiekkel, én mentem előre, mert csurom víz voltam (akkor jöttem ki a tóból). De ő kedvesen rám köszönt, s megkérdezte, hogy hogy vagyok. Picit égésnek éreztem, de jól is esett! :) Aztán sétáltunk vissza a Subwbe majd a találka helyre, akkor meg (így sokadik sétálás után) észrevettük, hogy valahogy nagyon néznek miket a kocsikból, sőt voltak akik integettek is :DDDD......talán az lehetett az oka, hogy sétálunk? Mivel a vasárnápi sétálásunk közben az egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány sétálóval, futóval, esetleg bicajossal találkoztunk. Nagyon durva, mindenhová, mindenki kocsival jár. S mi vagyunk nekik a furák, az érdekesek. :)


Aztán hazajöttünk, neteztünk, zuhi, aztán alvás, mert tudtuk, hogy másnap, azaz hétfőn ránk nagyon hosszú nap vár! ://

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése